A KONTRUSS VÁLLALATRÓL

 

"Bármit, amit létrehozunk – az csakis, az összes résztvevő jó együttműködése által válik lehetségessé."

Johann Wolf (1933-2014) a Wolf System bau vállalat alapítója 

 

O nasA KON-Truss s.r.o. egy dinamikusan fejlődő cég, mely elsődleges gyártási programja faszerkezetek – szeglemezes  tetőszerkezetek – kivitelezése WOLF szeglemezek használatával. 
A cégünk szorosan együttműködik az ausztriai Wolf Systembau G.m.b.H-val a szeglemezek és szoftver beszállítójával. 

Wolf systems

Cégünk fő gyártási portfóliója egyéni építésű családi házak tetőszerkezetének kivitelezése, ill. generálkivitelezői projektek kivitelezése lakóházak, ill. családi házak szegmensében. Jellemzőink az adott szegmensre nézve elsősorban magas személyi szakmai tudás, stabil beszállító-vevő viszonyok, termékeink – szeglemezes fa tetőszerkezetek - legmagasabb minősége, teljes körű szolgáltatásaink kezdve a tervezés és tervező irodák támogatásával a tanácsadáson, gyártáson és a szeglemezes tetőszerkezet kivitelezésén át, egészen a tetők különböző tetőfedőanyagokkal való lefedésének teljes körű megoldásáig.

O nasA WOLF szeglemezes tetőszerkezetek családi házakon való megvalósításán kívül ipari létesítményekre is tervezünk és szerelünk tetőszerkezeteket, mint pld. raktárhelyiségek, lovardák, mezőgazdasági objektumok vagy csarnokok, ahol a hangsúlyt főként a megoldás akadálymentességére fektetik az épületek nagyobb fesztávja esetén. Lakóházak, lakossági létesítmények, iskolák és más építmények lapos tetőinek felújításával kapcsolatos tetőszerkezeteket is kivitelezünk.

A szeglemezes tetőszerkezetek, illetve szeglemezes fa tartók fő előnyei, közé tartozik, hogy nagy fesztávú, alátámasztás nélküli egybefüggő tetőszerkezet, fa szerkezet tervezhető belőle. 

Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az épület belső tere, könnyen variálható, szabadon berendezhető maradjon. Nincs szükség belső teherhordó falra.

Jelentős előnye továbbá, hogy a szeglemezes tartó alsó öve, gyakorlatilag kiválthatja-jelentős pénzügyi megtakarítást eszközölve- a sokkal drágább betonfödémet is.

 

"Ösztönözni önmagunkat és célokat tűzni ki a társadalom érdekeit figyelembe véve – ez olyan embereknek szól, akik számára ismeretlen az irigység, tanulnak a többiek hibáiból és képesek anélkül cselekedni, hogy ezért minden nap dicséretben részesüljenek."

Mgr. Ronald Kontár MPhil.

 

A cég története

AtrussA KON-Truss s.r.o. 2008.10.10.-én lett létrehozva. A KON-Truss, s.r.o. létrehozásában fontos szerepe volt a A-Truss Ltd. társaságnak.

2014 – költözés új gyártási helyiségekbe Galántán

2016 – a gyártási technológiai kapacitások teljes modernizálása – új prés és új fűrész

Lispila

2016 -  A Wolf Systembau G.m.b.H. vállalattól hivatalos megbízás a fejlesztés támogatására, tervezésre egész Európára kiterjedően és WOLF VIN oktatások lebonyolítására a Wolf Systembau G.m.b.H. vállalat külföldi partnerei számára

skolenia

2017 – KON-Truss szakmai szeminárium szervezése a vállalat céges ügyfelei számára

KON-Truss seminár pre firemných zákazníkovKON-Truss seminár pre firemných zákazníkov

2017 – technológiai berendezések bővítése lézeres vezérlésű sablonnal működő présasztallal. Gyártás magas pontossága, a gyártási folyamatok hatékonyabbá tétele a szeglemezek és faanyag pozíciójának lézeres megvilágításának köszönhetően.

laser

2017 – A KON-Truss megkapta a meghatalmazást egy nemzetközi konferencia megszervezésére a Wolf Systembau G.m.b.H.-tól. A konferencia Galántán zajlott le a Wolf Systembau G.m.b.H. vállalat védnöksége alatt. A konferencián jelen voltak a WOLF legjelentősebb ügyfelei egész Európából, itt osztották meg ismereteiket és tapasztalataikat.

konferenciakonferencia

2018 – kereskedelmi kirendeltség megnyitása Magyarországon

madarsko

2018 – KON-Truss 10 éve a piacon

10 rokov na trhu