SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET

A szeglemezes fatetőszerkezet egy könnyű, térben merevített és stabil formáját megőrző szerkezet, mely jelentősen optimalizálja különböző objektumok - családi házak, lakóházak, polgári építmények, sportolási célú objektumok, ipari létesítmények, átépítések, stb. kivitelezési költségeit. A szeglemezes tetőszerkezet segítségével különböző formájú tetőket lehet kivitelezni, kezdve a hagyományos kontytetővel, nyeregtetőn át, egészen különböző dőlésszögű sátortetőkig, félnyeregtetőkig és lapos tetőkig.

vaznikovy krovAz épület ilyen megoldásának fő előnyei az akár 30 méter fesztávig megvalósítható tetőszerkezet központi alátámasztás nélkül = akadálymentes megoldások, termék magas minősége és a belépő költségek magas megtakarítása főként családi házak építésénél. A szeglemezes tetőszerkezet mind jobban bekerül az épületek terveibe, főként a kivitelezés magas minőségének köszönhetően (KON-Truss – a rácsos tartók gyártásánál gyalult és technológiailag szárított faanyagot használunk, amely a legmagasabb minőséget képviseli).

Alapvető tulajdonságok és előnyök közé sorolható továbbá a tetőszerkezet gyors és pontos gyártása, hatékony szerelése, lényegében korlátlan változatossága, a tetősík rendkívüli pontossága, mennyezeti rendszer alapjainak kialakítása, statikai biztonság...

A szeglemezes tartók súlya csekély, könnyen szállítható szerkezeti állapotban állítjuk elő, nagyobb tételben is rugalmasan szállíthatók. Az előregyártás, az építés, összeszerelés helyszíni idejét is töredékére csökkenti, mely által ugyancsak költséget takarít meg.

 

Vaznikovy krov